Myytävät suojapeitteet

Valikoimastamme löytyy neljä erilaista myyntituotetta. Myymme myös telinepeitteitä sekä telineverkkoa.

Keskiraskaat peitteet

Keskiraskaat suojapeitteet ovat huomattavasti vahvempia kuin perinteiset rautakaupoissa saatavilla olevat kevytpeitteet. Meiltä löytyy suojapeite jokaiseen käyttötarkoitukseen. Valikoimastamme löytyy neljä eri myyntituotetta. Keskiraskaat peitteet on valmistettu polyeteenistä (PE). Paino on 250 g/m2.

Valikoimassamme on kuusi erikokoista keskiraskasta suojapeitettä. Sininen: 4×6, 5×7, 6×8, 7×10 ja valkoinen: 10×12, 10×20 m. Nämä kevytpeitteet soveltuvat erinomaisesti ammattilaisten pieniin huoltotöihin, materiaalien tilapäisiksi suojapeitteiksi sekä esimerkiksi kulkuneuvojen, veneiden ja rakennusten suojaksi tee-se-itse-käyttöön.

 

Lujapeite – kevyt mutta kestävä

Lujapeite on uusi suojapeite, joka on valmistettu polypropeenista (PP). Lujapeite on repimislujuudeltaan yhtä kestävä kuin tavallinen PVC-peite, mutta huomattavasti kevyempi (350 g/m2) kuin vastaavan kokoinen PVC-peite. Lujapeite on myös 100-prosenttisesti kierrätettävä tuote. Se soveltuu erinomaisesti esim. veneiden suojaamiseen.

Valikoimassamme on neljä erikokoista Lujapeitettä: 5×8, 6×10, 8×12 ja 10×15 m.

 

Raskas suojapeite haastetta vaativiin kohteisiin

Kun sääolosuhteet tuottavat haastetta suojaukseen, on raskas suojapeite oikea ratkaisu. Normaalissa suojauskäytössä suojapeite kestää jopa yli 10 vuotta. Peitteitä löytyy neljää eri kokoa: 4×6, 5×8, 6×10 ja 8×12. Erikoistuotteita toimitamme halutussa koossa ja eri värisinä. Kysy lisää myyjiltämme.

 

Vuokrakäytöstä poistetut PVC-peitteet- eli poistopeitteet

Myymme myös vuokrakäytöstä poistetut suojapeitteet ja peitepalat. Peitteet on poistettu vuokrakäytöstä joko iän tai kuntonsa takia. Laatuluokkia löytyy useita, huolletuista peitteistä peitepaloihin. Poistopeitteet soveltuvat vielä moneen suojaamistarkoitukseen, vaikka eivät olekaan aina 100-prosenttisesti vedenpitäviä. Sopivaa peitettä ja saatavuutta voit tiedustella myyjiltämme.

Hinnat löytyvät verkkokaupastamme.

 

Telinepeitteet ja -verkot

Telinepeite suojaa ympäristöä, työntekijöitä ja rakennuksia. Leno-telinepeitteet soveltuvat muuraus-, rappaus- ja hiekkapuhallustöihin sekä maalaustelineiden suojaamiseen. Telinepeitteiden käyttö auttaa pysymään aikatauluissa sekä parantaa työolosuhteita ja – turvallisuutta. Leno-telinepeite soveltuu kaikkiin yleisimpiin telinemalleihin. Telinepeitteet voi asentaa joko vaaka- tai pystyasentoon. Rullapituus 50 m ja vakioleveydet 2,7 ja 3,3 m.

Telinepeitteet ovat saatavilla tilauksesta myös yrityksenne omalla logolla. Tiedustele saatavilla olevia kokoja!

Telineverkko on oiva valinta kesällä, koska se hengittää ja antaa ilman kiertää. Tämä lisää työskentely- ja asumismukavuutta, kun lämpötila ei nouse liian korkealle. Verkko toimii tästä huolimatta hyvin suojana pölyltä ja sateelta.

Koot: 3,3×100 m(sininen, 50 g/m2) ja 3,07×50 m (valkoinen, 70g/m2).

 

kevytpeite ja pressukangas nopeasti

Nopeasti

Toisinaan voi tulla ylimääräisen työtilan, varastotilan tai suojapeitteen yllättävä tarve. Meiltä löytyy ratkaisut sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaisen suojaamiseen.

pressu ja pvc-halli joustavasti

Joustavasti

Meillä on erikokoisia suojapeitteitä ja PVC-halleja, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Me suunnittelemme ja toimitamme ratkaisut toiveittesi mukaan.

pressut ja kevytpeitteet turvallisesti

Turvallisesti

Meillä asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla- laatu, turvallisuus ja ympäristö huomioon ottaen.

Soita meille!