Yritys
Yksityinen

Mittatilauspeite

Tilaustuote
-
1
+
Tarjotaan
Ota yhteyttä

Kuvaus

Mittatilauspeite voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, ja olemme täällä luomassa sinulle täydellistä ratkaisua tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti:

  • Mitat: Valmistamme mittatilauspeittejä tarkasti sinun tarvitsemillasi mitoilla, olipa kyse sitten suurista hankkeista tai pienistä tiloista.
  • Väri: Valitse mittatilauspeitteesi väri, joka sopii tyyliisi tai tarpeeseen olla huomaamaton.
  • Kangas: Jos haluat mittatilauspeitteeseesi paksumman ja repeämistä kestävämmän kankaan, järjestämme sen.
  • Nepparit: Tarvitsetko mittatilauspeitteeseesi vahvempia neppareita lisäkestävyyden vuoksi? Ei ongelmaa, voimme mukauttaa myös sen.
  • Logoprofilointi: Jos haluat mittatilauspeitteeseesi logosi tai jonkin muun tyyppisen profiloinnin, toteutamme sen tarkasti.

Olitpa tarvitsemassa mittatilauspeitettä teollisiin tarkoituksiin, rakennusprojekteihin, tapahtumiin tai johonkin aivan muuhun, voimme luoda sinulle täydellisen mittatilausratkaisun. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua toteuttamaan visionsi.

Normaali toimitusaikamme mittatilauspeitteille on noin 2 viikkoa vahvistetusta tilauksesta. Voit helposti tilata oman mittatilauspeitteesi ottamalla meihin yhteyttä tai luomalla oman mittatilausversion suoraan verkkokaupassamme.

Lisää ainutlaatuinen leimasi projektiisi tai tapahtumaasi mittatilauspeitteellä – tilaa omasi tänään!