• Venepaketti 2017

  By Sanna on syyskuu 13, 2017
  0
  0
  Jälleen saatavilla 210 vuorokauden venepaketti, lähimmältä edustajaltasi (kts. lähin edustajapisteesi). Tarjous on voimassa vuoden 2017 loppuun saakka.
 • Uutuus! Nostopurje 5,8×5,8 m

  By Sanna on joulukuu 19, 2016
  0
  0
  Nyt saatavana kysytty nostopurje! Nostopurjeella nostat helposti nosturia apuna käyttäen sataneet vedet pois suojatulta alueelta ja jatkat nopeasti töitä ilman kuivaamista. Nostopurjeen maksimikuorma on 1 000 kg ja se soveltuu myös hiekan nostamiseen. Tuotteet löytyvät varastoltamme Espoon Koskelossa. Nostopurje on myyntituote ja saat sen omaksesi 550€:lla (alv 0%)/kpl. Tilauksen voit tehdä helposti mm. verkkokaupastamme Tuotetta on mahdollista saada myös muina kokoina ja tarvittaessa yrityksenne logolla. Kysy tarjous!
 • Lainapeite Oy:lle Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti

  By Sanna on joulukuu 16, 2016
  0
  0
    Suomen Vahvimmat Platina -erikoissertifikaatti myönnetään yrityksille, joiden Rating Alfa -luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Erikoissertifikaatti on todiste yrityksen useiden vuosien erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Valinta kertoo yrityksen pitkäaikaisesta luotettavuudesta, luottokelpoisuudesta sekä toiminnan menestyksellisestä hoitamisesta. Sertifikaatin myöntää Suomen Asiakastieto Oy.
 • Lainapeite Oy sponsoroi Xrun Ylöjärvi tapahtumaa

  By Sanna on maaliskuu 31, 2016
  0
  0
  Finland X Run seikkailukilpailussa juoksevat mukana yrityksien työntekijät, huiput kuin kuntojuoksijatkin.
 • Lainapeite Oy mediassa

  By Laina-Peite on kesäkuu 24, 2015
  0
  0
  Olimme mukana Kauppalehden Option yritysvastuu numerossa. Käy lukemassa Kauppalehden Optio täältä: httpss://epaper.fi/read/2026/gErdkkAt

Copyright [2015] | Lainapeite