Suojapeitteet

Tarjouksia

Myymme aina välillä vuokrauksesta poistettuja peitteitä. Poistopeitteet ovat edullinen ja ympäristöystävällinen tapa huolehtia eri omaisuuden suojaamisesta. Täyttämällä alla olevan yhteystietolomakkeen voit pyytää meiltä tarjousta haluamastasi tuotteesta.

Lue Lisää

Vuokrattavat suojapeitteet

Vuokrapeitevalikoimastamme löytyy kahta eri kokoa, 5 x 7 m ja 6 x 9 m. Pressukankaat soveltuvat kaikenlaiseen suojaamiseen esimerkiksi pölyltä ja lialta tai sään armoilta. Suojaamalla sinulle tärkeät asiat säästät sekä rahaa että aikaa. Lainapeitteen mattapintaiset PVC-suojapeitteet todettiin Työterveyslaitoksen tutkimuksessa kitkaominaisuuksiltaan lakkapintaisia suojapeitteitä ja kevytpeitteitä paremmiksi. Vuokrattavat pressukankaat on pakattu ja taiteltu kätevän kokoisiksi, joten...

Lue Lisää

Myytävät suojapeitteet

Keskiraskaat suojapeitteet ovat huomattavasti vahvempia kuin perinteiset rautakaupoissa saatavilla olevat kevytpeitteet. Meiltä löytyy suojapeite jokaiseen käyttötarkoitukseen. Valikoimastamme löytyy neljä eri myyntituotetta. Keskiraskaat peitteet on valmistettu polyeteenistä (PE). Paino on 250 g/m2. Valikoimassamme on kuusi erikokoista keskiraskasta suojapeitettä. Sininen: 4×6, 5×7, 6×8, 7×10 ja valkoinen: 10×12, 10×20 m. Nämä kevytpeitteet soveltuvat erinomaisesti ammattilaisten pieniin huoltotöihin, materiaalien tilapäisiksi...

Lue Lisää
kevytpeite ja pressukangas nopeasti

Nopeasti

Toisinaan voi tulla ylimääräisen työtilan, varastotilan tai suojapeitteen yllättävä tarve. Meiltä löytyy ratkaisut sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaisen suojaamiseen.

pressu ja pvc-halli joustavasti

Joustavasti

Meillä on erikokoisia suojapeitteitä ja PVC-halleja, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Me suunnittelemme ja toimitamme ratkaisut toiveittesi mukaan.

pressut ja kevytpeitteet turvallisesti

Turvallisesti

Meillä asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla- laatu, turvallisuus ja ympäristö huomioon ottaen.

Soita meille!