Yritys
Yksityinen

Puhallettava Työteltta 6x6m

Tilaustuote
-
1
+
Tarjotaan
Ota yhteyttä

Kuvaus

Tervetuloa täydellisen ulkoprojektin kumppaniksi – puhallettava työteltta! Tämä suoja on kooltaan 6×6 metriä ja siinä on 3 metrin harjakorkeus, tarjoten riittävästi tilaa sekä ihmisille että työskentelylle 36 m² alueella. Teltta on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mukaan lukien polyesterikangas PVC-pinnoitteella.

Puhallettava työteltta on erittäin helppo asentaa ja purkaa, sekä siirtää paikasta toiseen. Käyttämällä kompressoria, teltta on käyttövalmis noin 60 minuutissa. Molemmissa päädyissä on aukot , joten läpikulku on helppoa kuten myös tavaroiden tuonti ja vienti.

Vedenpitävän ja palosuojatun kankaan ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi työskennellessäsi teltassa, sääolosuhteista riippumatta. Puhallettava työteltta on saatavilla vuokralle lyhyille tai pitkille ajanjaksoille, tarjoten joustavuutta ja mahdollisuuden mukauttaa sitä tarpeidesi mukaan.

Joten, jos etsit luotettavaa ja korkealaatuista tuotetta, joka voi suojata työtilasi kaikissa olosuhteissa, tämä puhallettava työteltta on täydellinen ratkaisu sinulle!

Vähimmäisvuokrausaika 1 kuukausi.

 

Tekniset tiedot

Materiaali: Kangas: PVC-kangas, joka on palosuojattu ja vedenpitävä.

Koko: 6 m (L) x 6 m (P) x 3 m (K).

Asennus: Kaariputket täytetään kompressorin avulla

Väri: Valkoinen ja keltainen

Toimitusaika: 1–2 työpäivää.

Paino: 125 kg