Tuotantohallit

Lainapeitteen tuotantohalli on monipuolinen ja kustannustehokas valinta teollisuusyritysten muuttuviin tarpeisiin.

Tuotantohalli – Fiksu valinta yrityksellesi

Laadukkaat ja kestävät PVC-hallit varastoimiseen, suojaamiseen ja tuotantohalleiksi nopealla aikataululla yrityksenne tarpeet huomioiden.

Lainapeitteeltä löydät tuotantohallit niin tilapäisiin kuin pysyviin käyttötarkoituksiin. Tuotantohallit toimitetaan joustavasti, kilpailukykyiseen hintaan ja ne mukautuvat asiakkaan vaatimusten tai tarpeiden muuttuessa. Hallit ovat helposti pidennettävissä, muutettavissa tai purettavissa.

Valmistamme ja asennamme tuotantohalleja asiakkaillemme. Saat meiltä tarvittaessa myös apua lupapiirustusten kanssa. Useimmissa tapauksissa Lainapeitteen tuotantohalli voidaan asentaa ilman erityisiä maanrakennustöitä. Tämä tarkoittaa suuria kustannussäästöjä verrattuna perinteisen teollisuusrakennuksen rakentamiseen. Valkoinen katemateriaali päästää hyvin valoa sisälle, joten valaistusta ei välttämättä tarvita päiväsaikaan.

Vuokraus • Myynti • Leasing 

Etsitpä sitten tilapäistä tai pysyvää ratkaisua, valikoimastamme löytyy juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Autamme mielellämme yritystäsi löytämään teille sopivan rahoitusratkaisun. 

Tuotantohallin vuokraaminen tarjoaa monia etuja. Hallin voi helposti purkaa ja palauttaa tarpeiden muuttuessa. Näin hallin hankinta ei myöskään kuormita yrityksen taloutta.

Leasingsopimuksella halli siirtyy asiakkaan omistukseen sopimusajan päätyttyä ennalta määrättyä jäännösarvoa vastaan.

Meiltä löydät myös lämmitetyt tilat, kosteudenpoistoratkaisut, sisäänkäynnit ja muut tuotteet tehostamaan yrityksesi toimintaa.

Autamme mielellämme teitä löytämään yrityksellenne parhaimman halliratkaisun.

Ota yhteyttä jo tänään. Palvelemme teitä yli 60 vuoden kokemuksella. 

kevytpeite ja pressukangas nopeasti

Nopeasti

Toisinaan voi tulla ylimääräisen työtilan, varastotilan tai suojapeitteen yllättävä tarve. Meiltä löytyy ratkaisut sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaisen suojaamiseen.

pressu ja pvc-halli joustavasti

Joustavasti

Meillä on erikokoisia suojapeitteitä ja PVC-halleja, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Me suunnittelemme ja toimitamme ratkaisut toiveittesi mukaan.

pressut ja kevytpeitteet turvallisesti

Turvallisesti

Meillä asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla- laatu, turvallisuus ja ympäristö huomioon ottaen.

Soita meille!