Vuokrattavat suojapeitteet ja pressukankaat

Peitteet ovat kotimaista valmistetta ja ne on valmistettu kestämään sään, pölyn ja auringonvalon. Palvelumme ehdoton sääntö on, että jokainen suojapeite huolletaan, pestään ja tarkastetaan jokaisen vuokrauksen jälkeen.

Nopea ja helppo ratkaisu suojaukseen

Vuokrapeitevalikoimastamme löytyy kahta eri kokoa, 5 x 7 m ja 6 x 9 m. Pressukankaat soveltuvat kaikenlaiseen suojaamiseen esimerkiksi pölyltä ja lialta tai sään armoilta. Suojaamalla sinulle tärkeät asiat säästät sekä rahaa että aikaa.

Lainapeitteen mattapintaiset PVC-suojapeitteet todettiin Työterveyslaitoksen tutkimuksessa kitkaominaisuuksiltaan lakkapintaisia suojapeitteitä ja kevytpeitteitä paremmiksi.

Vuokrattavat pressukankaat on pakattu ja taiteltu kätevän kokoisiksi, joten voit noutaa peitteet vaikka omalla henkilöautollasi.

Pressukangas suojaa turhilta kuluilta

Peitteet ovat Suomessa valmistettuja ja ne on suunniteltu suojaamaan sään, pölyn ja auringonvalon vaikutuksilta. Jokainen vuokrapeite huolletaan, pestään ja tarkastetaan jokaisen vuokrauksen jälkeen. Näin takaamme, että saat aina ehjät pressukankaat käyttöösi.

Vuokrauspisteitämme löytyy eri puolilta maata, joten vuokrapeitteillämme on hyvä saatavuus. Voimme myös toimittaa suojapeitteet nopeasti ja joustavasti vaikka suoraan työmaalle.

Suojaa siis omaisuutesi turhilta vahingoilta!

Varmista oikea lämpötila kaikissa sääolosuhteissa

Roudansulatuspeitteellä sulattamis- ja lämmittämistyöt sujuvat nopeasti ja helposti. Peite sulattaa routaa 30–60 cm vuorokaudessa riippuen maa-aineksesta. Roudansulatuspeitettä voidaan käyttää esim. maaperän, hiekan, vesijohtojen, viemäriputkien, siilorehun tai säilöntäpaalien sulattamiseen.

Eristepeite suojaa ääriolosuhteissa

Eristepeitteet suojaavat sekä melulta että kylmältä. Yleensä niitä käytetään betonivalujen suojaamiseen tai roudansulatuksessa eristeenä. Eristepeitteissämme on kaksi toisiinsa kiinnitettyä suojapeitekangaskerrosta, joiden välissä on tehokas eristekerros. Kangas on vettä hylkivää.

Hinnasto Vuokrapeitteet

Peitteiden vuokrausehdot

kevytpeite ja pressukangas nopeasti

Nopeasti

Toisinaan voi tulla ylimääräisen työtilan, varastotilan tai suojapeitteen yllättävä tarve. Meiltä löytyy ratkaisut sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaisen suojaamiseen.

pressu ja pvc-halli joustavasti

Joustavasti

Meillä on erikokoisia suojapeitteitä ja PVC-halleja, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Me suunnittelemme ja toimitamme ratkaisut toiveittesi mukaan.

pressut ja kevytpeitteet turvallisesti

Turvallisesti

Meillä asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla- laatu, turvallisuus ja ympäristö huomioon ottaen.

Soita meille!