Pressuhallit

Vuokraus • Myynti • Leasing
Tervetuloa tutustumaan Lainapeitteen kattavaan hallivalikoimaan.

Monipuoliset palvelut ja kustannustehokkaat tuotteet

Asetamme asiakkaamme aina etusijalle ja pidämme huolen, että saat apua tarpeisiisi sopivan pressuhallin löytämiseen.

Valikoimastamme löytyy erikokoisia pressuhalleja, joiden leveydeksi voidaan valita 10-15-20 metriä. Tarvittavan pituuden voi määrittää itse ja korkeuden suhteenkin löytyy useita vaihtoehtoja. Teemme aina aluksi yhdessä asiakkaan kanssa perusteellisen kartoituksen, jossa määritetään koko, toiminnot ja muut vaatimukset. Tämä kartoitus on täysin maksuton ja sisältyy palveluumme. Hallimme ja pressuhallimme soveltuvat luonnollisesti pohjoisen kylmiin ja tuulisiin ilmasto-olosuhteisiin.

Pressuhallien tuotannon ja toimituksen ohella tarjoamme myös muita palveluja, kuten projektin koordinointi, hallin asennus ja purku, tekninen tuki sekä edulliset rahoitusvaihtoehdot. Näin voimme tarjota asiakkaillemme edullisia ja kustannustehokkaita tuotteita aina projektin alun suunnittelusta luovutukseen saakka.

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Hyödynnämme hankinnoissa ja logistiikassa kansainvälistä konseptia, minkä ansiosta olemme äärimmäisen kilpailukykyisiä. Haluamme toimittaa laadukkaita, turvallisia ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja, joiden avulla voimme auttaa asiakkaitamme menestymään.

Työmme perustuu laadukkaisiin tuotteisiin ja alan asiantuntemukseen. Valitsitpa pressuhallisi rahoitukseen minkä vaihtoehdon tahansa – vuokrauksen, ostamisen tai leasingsopimuksen – henkilökuntamme on aina valmis löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan rahoitusratkaisun.

Pressuhallien lisävarusteet

Valikoimastamme löytyy myös paljon lisävarusteita ja erikoistuotteita.
Näitä ovat esimerkiksi:

  • Pressuhallien lämmitys
  • Kosteudenpoisto
  • Lämpöeristys
  • Hätäpoistumistiet
  • Pressuhallien varaosat
  • Värivaihtoehdot
  • Valaistus
  • Logot
  • Ovet ja portit

Jos haluat lisätietoa lisävarusteita tai tarvitset apua pressuhallin hankintaan, ota yhteyttä osaavaan myyntitiimiimme. Palvelemme ympäri maata ja sopimuksesta tulemme myös kartoittamaan tarpeesi paikan päälle. Näin saamme selkeän käsityksen siitä, mikä ratkaisu sopii parhaiten tarpeisiisi ja miten voimme toteuttaa sen parhaalla mahdollisella tavalla.

Autamme mielellämme teitä löytämään yrityksellenne parhaimman halliratkaisun.

Ota yhteyttä jo tänään. Palvelemme teitä yli 60 vuoden kokemuksella. 

kevytpeite ja pressukangas nopeasti

Nopeasti

Toisinaan voi tulla ylimääräisen työtilan, varastotilan tai suojapeitteen yllättävä tarve. Meiltä löytyy ratkaisut sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaisen suojaamiseen.

pressu ja pvc-halli joustavasti

Joustavasti

Meillä on erikokoisia suojapeitteitä ja PVC-halleja, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Me suunnittelemme ja toimitamme ratkaisut toiveittesi mukaan.

pressut ja kevytpeitteet turvallisesti

Turvallisesti

Meillä asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla- laatu, turvallisuus ja ympäristö huomioon ottaen.

Soita meille!