Lämpö ja eristys

Tarjoamme joustavia lämpöeristysratkaisuja, jotka voidaan optimoida juuri kuten haluat, jotta halli-ilma vastaa toiveitasi.

Lämmitys

Lämmitetty halli voi olla tärkeä varsinkin talviaikaan. Kun tavallinen kate ei riitä ylläpitämään haluttua lämpötilaa, tarjoamme joustavia eristysratkaisuja. Yksinkertaisin tapa on täydentää ulompaa katekangasta sisemmällä katteella, joka asennetaan teräsrungon alapuolelle. Tämä ratkaisu suojaa hyvin kosteuden kondensoitumiselta ja eristää jonkin verran. Jos toiveena on pitää halli kunnolla lämpimänä tai kylmänä ympäri vuoden, on ratkaisua syytä täydentää lämmönlähteellä tai jäähdytyslaitteella. Suosittelemme lisäksi parantamaan hallin lämpötilan hallintaa jonkinlaisella puhallinratkaisulla. Käytämme halleissamme lämmönlähteinä etupäässä kahta puhallinta; ilmapuhallinta ja ilmalämpöpumppua, mieluiten yhdistettynä kattopuhaltimiin, jotka työntävät lämmintä ilmaa hallin lattiatasolle ja auttavat kierrättämään ilmaa tasaisena virtana.

 

Lämmöneristys

Joskus ratkaisuna on eristetty halli. Useissa tapauksissa eristystekniikkamme riittää pitämään lämpötilan mukavana ympäri vuoden. Tavallisin ratkaisu hallin tehokkaaseen eristykseen on käyttää sisäkatetta ja lisätä katteiden väliin eristyskerros. Tämän menetelmän iso etu on, että eristekerros on suojassa hallin sisäpuolella ja säilyttää eristävyytensä, koska se ei ole vaarassa painua kasaan ja siten menettää eristyskykyään esimerkiksi lumikuorman alla.

 

Eristyskerroksella varustettu sisäkate

Toinen vaihtoehto on valmiiksi eristyskerroksella varustettu sisäkatteemme, joka sopii erinomaisesti pienempiin halleihimme. Kate asennetaan yksinkertaisesti kattotuolien alaosaan. Kaksikerroksisen katteen kerrosten välissä on eristävää materiaalia. Myös tässä ratkaisussa vältetään riski eristävyyden heikkenemisestä, koska kate asennetaan teräsrungon alapuolelle. Käyttämämme eriste on valittu erityisesti PVC-halleillemme. Vesi poistuu eristeestä, eikä se siis sido esimerkiksi kondensoituvaa kosteutta ja vettä. Lisäksi eriste toimitetaan suurempina kappaleina tai rullina kuin tavalliset eristeet, minkä ansiosta se peittää paremmin ja vuotoja ja kylmäsiltoja tulee vähemmän. Katteeseen on myös mahdollista valita sisäpuolen seinien ja katon väritys omien toiveiden mukaan.

 

Osastointi

Molemmat eristysratkaisut sopivat käytettäviksi seinissä, joilla halli jaetaan pienempiin osiin. Kaikissa hallin osissa ei ehkä tarvita samanlaisia ilmaolosuhteita. Tällöin sisäkatemateriaalia tai eristyskangasta voidaan käyttää erottamaan hallin osia toisistaan. Hallin lämpöeristämisessä on huomioitava monia tekijöitä. Itse eristysratkaisun lisäksi niitä ovat maarajan vesieristys, hallin pohja sekä valittavat sisäänkäyntiratkaisut ja niiden lukumäärä.

kevytpeite ja pressukangas nopeasti

Nopeasti

Toisinaan voi tulla ylimääräisen työtilan, varastotilan tai suojapeitteen yllättävä tarve. Meiltä löytyy ratkaisut sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaisen suojaamiseen.

pressu ja pvc-halli joustavasti

Joustavasti

Meillä on erikokoisia suojapeitteitä ja PVC-halleja, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Me suunnittelemme ja toimitamme ratkaisut toiveittesi mukaan.

pressut ja kevytpeitteet turvallisesti

Turvallisesti

Meillä asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla- laatu, turvallisuus ja ympäristö huomioon ottaen.

Soita meille!