Kosteudenpoisto ja ilmanvaihto

Jotta ilma hallin sisällä olisi tuotteillesi sopivaa, kannattaa halliin useimmissa tapauksissa asentaa kosteudenpoistaja ja ilmanvaihto. Luonnollisestikin autamme löytämään parhaat ratkaisut varastointitarpeisiisi.

Kosteudenpoisto

Asentamalla kosteudenpoistajan saat ilmankosteuden hallintaasi ja teet hallista kuivan ympäristön. Tuotteillesi sopiva suhteellinen ilmankosteus (RH %) saavutetaan tekemällä halliympäristö tiiviiksi ja mitoittamalla kosteudenpoisto hallin rakennusympäristön mukaiseksi. Hallin kosteudenpoisto ehkäisee mm. raudan ja pellin ruostumista, paperipakkausten pehmenemistä ja kokoonpainumista, elektroniikan ja sähkökomponenttien hapettumista, tekstiilien, puun, nahan ja viljan homehtumista sekä paperi- ja puutavaran kostumista. Usein luullaan, että kosteus saadaan pois hallista lämmittämällä, mutta se ei ole täysin toimiva ratkaisu. Ehdottomasti varmin keino on asentaa kosteudenpoistaja.

 

Ilmanvaihto

Useimmissa rakennuksissa on hyötyä jonkinlaisen ilmanvaihdon asentamisesta. Tarjoamme erityyppisiä ratkaisuja, joille kaikille on yhteistä, että hallin tehtävä ohjaa menetelmän valintaa. Joissakin tapauksissa halliin lisätään verkkoikkunoita tai ilmanvaihtoventtiilejä, joiden kautta raitista ilmaa virtaa sisään painovoimaisen ilmanvaihdon periaatteella. Toisissa tapauksissa valitaan puhaltimia tai projektiin sopivia ilmansyöttölaitteita, jotka on mitoitettu juuri kyseiseen tarpeeseen. Niitä käytetään esimerkiksi urheiluhalleissa, kokoontumistiloissa ja lämminvarastoissa, joiden ilman halutaan vastaavan tavallisia sisätiloja.

kevytpeite ja pressukangas nopeasti

Nopeasti

Toisinaan voi tulla ylimääräisen työtilan, varastotilan tai suojapeitteen yllättävä tarve. Meiltä löytyy ratkaisut sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaisen suojaamiseen.

pressu ja pvc-halli joustavasti

Joustavasti

Meillä on erikokoisia suojapeitteitä ja PVC-halleja, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Me suunnittelemme ja toimitamme ratkaisut toiveittesi mukaan.

pressut ja kevytpeitteet turvallisesti

Turvallisesti

Meillä asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla- laatu, turvallisuus ja ympäristö huomioon ottaen.

Soita meille!