Hallin ulkoasu, värit ja logot

Hallin ulkoasu voidaan sovittaa toiveidesi mukaiseksi. Näin se erottuu joukosta, eikä sen tarvitse näyttää samanlaiselta kuin useimmat muut markkinoilla olevat PVC-hallit.

Hallin ulkoasu, värit ja logot

Monet eivät tule ajatelleeksi hallin ulkopuolta. Sitä voidaan kuitenkin hyvin käyttää viestinnän välineenä tai yrityksesi graafisen ilmeen näyttävään esiintuomiseen.

 

Logo ja teksti

Värivalinnan lisäksi katteeseen voidaan tehdä painatus. Se on erinomainen mahdollisuus kertoa viesti tai saada näkyvyyttä yrityksesi logolle. Usein hallit sijoitetaan hyvin näkyvälle paikalle, josta ne tavoittavat runsaasti mahdollisia asiakkaita. Aivan kuten väritys, myös logo ja iskulause toteutetaan toiveidesi mukaan. Logo voidaan painaa suoraan katteeseen tai toteuttaa tilaamalla painettu PVC-peite, joka hitsataan hallin tavallisen katteen päälle. Suosittelemme kuitenkin painatusta suoraan hallin katteeseen, koska tulos on yleensä siten parempi.

kevytpeite ja pressukangas nopeasti

Nopeasti

Toisinaan voi tulla ylimääräisen työtilan, varastotilan tai suojapeitteen yllättävä tarve. Meiltä löytyy ratkaisut sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaisen suojaamiseen.

pressu ja pvc-halli joustavasti

Joustavasti

Meillä on erikokoisia suojapeitteitä ja PVC-halleja, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Me suunnittelemme ja toimitamme ratkaisut toiveittesi mukaan.

pressut ja kevytpeitteet turvallisesti

Turvallisesti

Meillä asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla- laatu, turvallisuus ja ympäristö huomioon ottaen.

Soita meille!