PVC-hallit

Tarvitsetpa sitten tiloja väliaikaisesti tai pidemmäksi ajaksi, meillä on ratkaisu sinulle. PVC-hallit on suunniteltu vaihtelevaan pohjoismaiseen ilmastoon. Alla voit lukea lisää vakiovalikoimastamme.

PVC-halli 10 metriä

Tämä huippulaadukas 10 metrinen PVC-halli on todellinen luottopalvelija ja on jatkuvasti säilyttänyt suosionsa. Se tarjoaa hyvää vastinetta rahalle, sen voi vuokrata, ja sitä voi käyttää kaikilla alueilla ja aloilla.

Lue Lisää

PVC-halli 15 metriä

15 metrin PVC- hallimme sopii täydellisesti, jos tarvitset hallissa lisäkorkeutta.

Lue Lisää

PVC-halli 20 metriä

Halli sopii erinomaisesti liitettäväksi olemassa oleviin rakennuksiin. Eristettynä halli toimii muun muassa kuivavarastona, lämminvarastona, irtotavaran hallina ja ratsastusmaneesina.

Lue Lisää

Korkealuokkaiset PVC-hallit

Lainapeitteeltä löydät laadukkaat PVC-hallit niin tilapäisiin kuin pysyviin käyttötarkoituksiin. PVC-hallimme on valmistettu, suunniteltu ja mitoitettu pohjoisen vaihtelevaa ilmastoa silmällä pitäen.

Lainapeite PVC-hallit tarjoaa kattavan valikoiman nykyaikaisia PVC-halliratkaisuja. Hyödynnämme hankinnoissa ja logistiikassa kansainvälistä konseptia, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan nopean ja laadukkaan PVC-hallien toimituksen. Asetamme hallien toteutuksessa asiakkaan tarpeet sekä toiveet aina etusijalle ja pidämme huolen, että saat laadukkaan PVC-halliratkaisun ja hyödyt vankasta ammattitaidostamme kilpailukykyiseen hintaan.

Halleistamme on saatavilla useita eri vakiokokoja, ja leveydeksi voidaan valita 10-15-20 metriä. Korkeus voidaan sovittaa asiakkaan tarpeen mukaan 3-6 metriä väliltä, hallin pituus on taas vapaasti valittavissa.

PVC-hallien vakiokoot:

Leveys 10 metriä – sopii täydellisesti pienempiin varastointitarpeisiin

Leveys 15 metriä – sopii erinomaisesti lisäkorkeutta edellyttäviin käyttökohteisiin

Leveys 20 metriä – suosituin vaihtoehtomme

Lainapeitteen PVC-hallien teräsrungot on mitoitettu niin, että ne vastaavat Eurokoodien vaatimuksia pohjoisen ankaran ilmaston edellyttämien tuuli- ja lumikuormien, turvaluokitusten ja maastotyyppien suhteen. Lainapeitteen teräsrungoilla on CE-merkintä.

Meiltä löydät myös kattavan valikoiman lisävarusteita

Yli 60 vuoden kokemuksen ansiosta tiedämme, mitä tuotteiltamme odotetaan. Meiltä saat monentyyppisiä PVC-hallien lisävarusteita ja räätälöimme hallit toiveidesi mukaan. Lisävarusteeksi voidaan valita esimerkiksi lämmitys, kosteudenpoisto ja valaistus. Voimme myös halutessasi lisätä PVC-halliin yrityksesi logon tai auttaa sinua erityistoiveissa hallin värin suhteen. Tutustu lisävarusteiden valikoimaamme tästä.

Toteutamme projektit kokonaisvaltaisesti

Tarjoamme aina asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua, kun ostat tai vuokraat meiltä hallin tai hankit hallin solmimalla leasingsopimuksen. Autamme teitä tarvittaessa rakennuslupapiirustusten kanssa, projektin koordinoinnissa ja tarjoamme myös teknistä tukea ja edullisia rahoitusvaihtoehtoja. Asiantunteva myyntitiimimme auttaa sinua löytämään optimaalisen rahoitusratkaisun.

PVC-halliemme käyttökohteita:

Varastohalli

Konehalli

Tuotantohalli

Urheiluhalli

Lue lisää lukuisista muista käyttökohteista.

Autamme mielellämme teitä löytämään juuri yrityksellenne parhaimman halliratkaisun. Ota yhteyttä jo tänään. Palvelemme teitä yli 60 vuoden kokemuksella. 

kevytpeite ja pressukangas nopeasti

Nopeasti

Toisinaan voi tulla ylimääräisen työtilan, varastotilan tai suojapeitteen yllättävä tarve. Meiltä löytyy ratkaisut sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaisen suojaamiseen.

pressu ja pvc-halli joustavasti

Joustavasti

Meillä on erikokoisia suojapeitteitä ja PVC-halleja, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Me suunnittelemme ja toimitamme ratkaisut toiveittesi mukaan.

pressut ja kevytpeitteet turvallisesti

Turvallisesti

Meillä asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla- laatu, turvallisuus ja ympäristö huomioon ottaen.

Soita meille!