Korkealuokkaiset hallit

Laadukkaat hallit ja asiantunteva palvelu

Korkealuokkaiset hallit

Lainapeitteeltä löydät laadukkaat hallit niin tilapäisiin kuin pysyviin käyttötarkoituksiin. Hallimme on valmistettu, suunniteltu ja mitoitettu pohjoisen vaihtelevaa ilmastoa silmällä pitäen.

Lainapeite hallit tarjoaa kattavan valikoiman nykyaikaisia halliratkaisuja. Hyödynnämme hankinnoissa ja logistiikassa kansainvälistä konseptia, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan nopean ja laadukkaan hallien toimituksen. Asetamme hallien toteutuksessa asiakkaan tarpeet sekä toiveet aina etusijalle ja pidämme huolen, että saat laadukkaan halliratkaisun ja hyödyt vankasta ammattitaidostamme kilpailukykyiseen hintaan.

Halleistamme on saatavilla useita eri vakiokokoja, ja leveydeksi voidaan valita 10-15-20 metriä. Korkeus voidaan sovittaa asiakkaan tarpeen mukaan 3-6 metriä väliltä, hallin pituus on taas vapaasti valittavissa.

Hallien vakiokoot:

Leveys 10 metriä – sopii täydellisesti pienempiin varastointitarpeisiin

Leveys 15 metriä – sopii erinomaisesti lisäkorkeutta edellyttäviin käyttökohteisiin

Leveys 20 metriä – suosituin vaihtoehtomme

Lainapeitteen hallien teräsrungot on mitoitettu niin, että ne vastaavat Eurokoodien vaatimuksia pohjoisen ankaran ilmaston edellyttämien tuuli- ja lumikuormien, turvaluokitusten ja maastotyyppien suhteen. Lainapeitteen teräsrungoilla on CE-merkintä.

Lainapeite hallit 20m

Meiltä löydät myös kattavan valikoiman lisävarusteita

Yli 60 vuoden kokemuksen ansiosta tiedämme, mitä tuotteiltamme odotetaan. Meiltä saat monentyyppisiä hallien lisävarusteita ja räätälöimme hallit toiveidesi mukaan. Lisävarusteeksi voidaan valita esimerkiksi lämmitys, kosteudenpoisto ja valaistus. Voimme myös halutessasi lisätä halliin yrityksesi logon tai auttaa sinua erityistoiveissa hallin värin suhteen. Tutustu lisävarusteiden valikoimaamme tästä.

Toteutamme projektit kokonaisvaltaisesti

Tarjoamme aina asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua, kun ostat tai vuokraat meiltä hallin tai hankit hallin solmimalla leasingsopimuksen. Autamme teitä tarvittaessa rakennuslupapiirustusten kanssa, projektin koordinoinnissa ja tarjoamme myös teknistä tukea ja edullisia rahoitusvaihtoehtoja. Asiantunteva myyntitiimimme auttaa sinua löytämään optimaalisen rahoitusratkaisun.

Halliemme käyttökohteita:

Varastohalli

Konehalli

Tuotantohalli

Urheiluhalli

Valmistushalli

Lue lisää lukuisista muista käyttökohteista.

Sininen halli Lappisa

Autamme mielellämme teitä löytämään juuri yrityksellenne parhaimman halliratkaisun. Ota yhteyttä jo tänään. Palvelemme teitä yli 60 vuoden kokemuksella. 

Halli Lainapeite 15m

PVC-hallit

Lainapeitteeltä löydät laadukkaat PVC-hallit niin tilapäisiin kuin pysyviin käyttötarkoituksiin. PVC-hallimme on valmistettu, suunniteltu ja mitoitettu pohjoisen vaihtelevaa ilmastoa silmällä pitäen. Lainapeite PVC-hallit tarjoaa kattavan valikoiman nykyaikaisia PVC-halliratkaisuja. Hyödynnämme hankinnoissa ja logistiikassa kansainvälistä konseptia, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan nopean ja laadukkaan PVC-hallien toimituksen. Asetamme hallien toteutuksessa asiakkaan tarpeet sekä toiveet aina etusijalle ja pidämme huolen, että...

Lue Lisää
kevytpeite ja pressukangas nopeasti

Nopeasti

Toisinaan voi tulla ylimääräisen työtilan, varastotilan tai suojapeitteen yllättävä tarve. Meiltä löytyy ratkaisut sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaisen suojaamiseen.

pressu ja pvc-halli joustavasti

Joustavasti

Meillä on erikokoisia suojapeitteitä ja PVC-halleja, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Me suunnittelemme ja toimitamme ratkaisut toiveittesi mukaan.

pressut ja kevytpeitteet turvallisesti

Turvallisesti

Meillä asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla- laatu, turvallisuus ja ympäristö huomioon ottaen.

Soita meille!