PVC-halli 20 metriä

20 metrin hallimme on mittojensa puolesta kenties monikäyttöisin vakiohalleistamme.

Halli sopii erinomaisesti liitettäväksi olemassa oleviin rakennuksiin. Eristettynä halli toimii muun muassa kuivavarastona, lämminvarastona, irtotavaran hallina ja ratsastusmaneesina. Hallimme sopivat käytettäviksi myös siten, että niissä on päätysuojalla varustettu avoin pääty. Tällöin hallissa olevien tavaroiden luo pääsee nopeasti, ja päätysuoja pysäyttää pahimman sateen ja lumentulon.

Valikoimastamme saat juuri tarpeisiisi sovitetun hallin ja saat tilaa käyttöösi huomattavasti lyhyemmässä ajassa ja merkittävästi pienemmin kustannuksin kuin jos hankkisit pysyvän rakennuksen.

Usein PVC-hallin käytön taustalla on tilapäinen tarve. Siksi sen vuokraaminen tai leasing meiltä voi olla erinomainen vaihtoehto. Katso alta yhteystietomme, ja valitaan yhdessä sinulle paras ratkaisu.


Leveys:
20 metriä

Pituus:
Vähintään kolme osaa (12 metriä)

Sivuseinän korkeus:
5–6 metriä

Ovi:
Kaksiosainen liukuovi 4 x 4 metriä (vakio)

Katemateriaali:
900g/ m2 PVC-pinnoitettu polyesterikangas

Tukirakenne:
Eurokoodin mukaisesti laskettu kuumasinkitty teräsrunko.
Lainapeite-hallit on sertifioitu eurooppalaisen standardin SS-EN 1090-1 mukaisesti ja on siten oikeutettu käyttämään teräsrungoissaan CE-merkintää.

Lumikuorma:
2,5 tai 3 kN

Tuulikuorma:
Mitoitettu enimmillään 26 metrin sekuntinopeudelle

kevytpeite ja pressukangas nopeasti

Nopeasti

Toisinaan voi tulla ylimääräisen työtilan, varastotilan tai suojapeitteen yllättävä tarve. Meiltä löytyy ratkaisut sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaisen suojaamiseen.

pressu ja pvc-halli joustavasti

Joustavasti

Meillä on erikokoisia suojapeitteitä ja PVC-halleja, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Me suunnittelemme ja toimitamme ratkaisut toiveittesi mukaan.

pressut ja kevytpeitteet turvallisesti

Turvallisesti

Meillä asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla- laatu, turvallisuus ja ympäristö huomioon ottaen.

Soita meille!