PVC-halli 15 metriä

15 metrin PVC-hallimme sopii täydellisesti, jos tarvitset hallissa lisäkorkeutta. Näin päällekkäin pinoamista voidaan hyödyntää täysimääräisesti.

15 metrin PVC- hallimme sopii täydellisesti, jos tarvitset hallissa lisäkorkeutta. Vaikka halli on kapea, se on tilava korkeussuunnassa. Voit siis varastoida tavaraa päällekkäin. Korkeutensa ansiosta halli on myös miellyttävän avara kauppatoiminnassa.

Suosittelemme pystytyksiin erikoistuneen yrityksen apua ennakkosuunnitteluun ja hallin pystyttämiseen turvallisesti ja nopeasti.

 


Leveys:
15 metriä

Pituus:
Vähintään kaksi osaa (3 metriä)

Sivuseinän korkeus:
5 tai 6 metriä

Ovi:
Kaksiosainen liukuovi 4 x 4 metriä (vakio)

Katemateriaali:
Lakattu polyesteri panamasidoksella

Tukirakenne:
Eurokoodin mukaisesti laskettu kuumasinkitty teräsrunko.
Lainapeite Oy on sertifioitu eurooppalaisen standardin SS-EN 1090-1 mukaisesti ja on siten oikeutettu käyttämään teräsrungoissaan CE-merkintää. Laadimme kaikkien toimitettavien hallien suoritustasoilmoitukset.

Lumikuorma:
2,5 tai 3 kN

Tuulikuorma:
Mitoitettu enimmillään 26 metrin sekuntinopeudelle

Nopeasti

Toisinaan voi tulla ylimääräisen työtilan, varastotilan tai suojapeitteen yllättävä tarve. Meiltä löytyy ratkaisut sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaisen suojaamiseen.

Joustavasti

Meillä on erikokoisia suojapeitteitä ja PVC-halleja, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Me suunnittelemme ja toimitamme ratkaisut toiveittesi mukaan.

Turvallisesti

Meillä asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla laatu, turvallisuus ja ympäristö huomioon ottaen.

Soita meille!