PVC-halli 10 metriä

10 metrin halli on kehitetty nimenomaan mahdollisimman joustavaksi ratkaisuksi. Sen asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä ja noin kaksi työpäivää.

Tämä huippulaadukas 10 metrinen PVC-halli on todellinen luottopalvelija ja on jatkuvasti säilyttänyt suosionsa. Se tarjoaa hyvää vastinetta rahalle, sen voi vuokrata, ja sitä voi käyttää kaikilla alueilla ja aloilla.Tämä halli sopii erinomaisesti, kun toimintaan tarvitaan pienehköä varastoa. Sivujen korkeus on kolme tai neljä metriä, joten halliin mahtuvat useimmat trukit ja kuormaajat. Niinpä se sopii mainiosti varastohalliksi, konehalliksi, irtotavaran halliksi, myyntihalliksi, erityistä sisäilmastoa ylläpitäväksi halliksi, rakennushalliksi sekä valmistus- tai tuotantohalliksi.

Valikoimastamme saat juuri tarpeisiisi sovitetun hallin ja saat tilaa käyttöösi huomattavasti lyhyemmässä ajassa ja merkittävästi pienemmin kustannuksin kuin jos hankkisit pysyvän rakennuksen.

Usein PVC-hallin käytön taustalla on tilapäinen tarve. Siksi sen vuokraaminen tai leasing meiltä voi olla erinomainen vaihtoehto. Katso alta yhteystietomme, ja valitaan yhdessä sinulle paras ratkaisu.

Halliesite


Leveys:
10 metriä

Pituus:
Vähintään kaksi osaa (3,3 metriä)

Sivuseinän korkeus:
3 tai 4 metriä

Ovi:
Vakiona kaksiosainen liukuovi, oviaukko sivuseinän korkeudesta riippuen joko 3,5 x 3,5 metriä tai 4 x 4 metriä (L x K).

Katemateriaali:
900g/ m2 PVC-pinnoitettu polyesterikangas

Tukirakenne:
Eurokoodin mukaisesti laskettu kuumasinkitty teräsrunko.
Lainapeite Oy on sertifioitu eurooppalaisen standardin SS-EN 1090-1 mukaisesti ja on siten oikeutettu käyttämään teräsrungoissaan CE-merkintää. Laadimme kaikkien toimitettavien hallien suoritustasoilmoitukset.

Lumikuorma:
2,5 tai 3 kN

Tuulikuorma:
Mitoitettu enimmillään 26 metrin sekuntinopeudelle

kevytpeite ja pressukangas nopeasti

Nopeasti

Toisinaan voi tulla ylimääräisen työtilan, varastotilan tai suojapeitteen yllättävä tarve. Meiltä löytyy ratkaisut sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaisen suojaamiseen.

pressu ja pvc-halli joustavasti

Joustavasti

Meillä on erikokoisia suojapeitteitä ja PVC-halleja, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Me suunnittelemme ja toimitamme ratkaisut toiveittesi mukaan.

pressut ja kevytpeitteet turvallisesti

Turvallisesti

Meillä asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla- laatu, turvallisuus ja ympäristö huomioon ottaen.

Soita meille!