Hallit

15 metrin PVC-hallimme sopii täydellisesti, jos tarvitset hallissa lisäkorkeutta. Näin päällekkäin pinoamista voidaan hyödyntää täysimääräisesti.

PVC-halli 10 metriä

Tämä huippulaadukas 10 metrinen PVC-halli on todellinen luottopalvelija ja on jatkuvasti säilyttänyt suosionsa. Se tarjoaa hyvää vastinetta rahalle, sen voi vuokrata, ja sitä voi käyttää kaikilla alueilla ja aloilla.

Lue Lisää

PVC-halli 15 metriä

15 metrin PVC- hallimme sopii täydellisesti, jos tarvitset hallissa lisäkorkeutta. Vaikka halli on kapea, se on tilava korkeussuunnassa. Voit siis varastoida tavaraa päällekkäin. Korkeutensa ansiosta halli on myös miellyttävän avara kauppatoiminnassa. Suosittelemme pystytyksiin erikoistuneen yrityksen apua ennakkosuunnitteluun ja hallin pystyttämiseen turvallisesti ja nopeasti. Halliesite

Lue Lisää

kevytpeite ja pressukangas nopeasti

Nopeasti

Toisinaan voi tulla ylimääräisen työtilan, varastotilan tai suojapeitteen yllättävä tarve. Meiltä löytyy ratkaisut sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaisen suojaamiseen.

pressu ja pvc-halli joustavasti

Joustavasti

Meillä on erikokoisia suojapeitteitä ja PVC-halleja, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Me suunnittelemme ja toimitamme ratkaisut toiveittesi mukaan.

pressut ja kevytpeitteet turvallisesti

Turvallisesti

Meillä asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla- laatu, turvallisuus ja ympäristö huomioon ottaen.

Soita meille!