Myytävät suojapeitteet

Valikoimastamme löytyy neljä erilaista myyntituotetta. Myymme myös telinepeitteitä sekä telineverkkoa.

Keskiraskaat peitteet

Keskiraskaat suojapeitteet ovat huomattavasti vahvempia kuin perinteiset rautakaupoissa saatavilla olevat kevytpeitteet. Meiltä löytyy suojapeite jokaiseen käyttötarkoitukseen. Valikoimastamme löytyy neljä eri myyntituotetta. Keskiraskaat peitteet on valmistettu polyeteenistä (PE). Paino on 250 g/m2.

 

Lujapeite – kevyt mutta kestävä

Lujapeite on uusi suojapeite, joka on valmistettu polypropeenista (PP). Lujapeite on repimislujuudeltaan yhtä kestävä kuin tavallinen PVC-peite, mutta huomattavasti kevyempi (350 g/m2) kuin vastaava PVC-peite. Lujapeite on myös 100-prosenttisesti kierrätettävä tuote. Se soveltuu erinomaisesti esim. veneiden suojaamiseen.

 

Raskas suojapeite vaativiin kohteisiin

Kun sääolosuhteet tuottavat haastetta suojaukseen, on raskas suojapeite oikea ratkaisu. Normaalissa suojauskäytössä raskas PVC-peite kestää jopa yli 10 vuotta. Kokoja löytyy useita ja tilauksesta voimme toimittaa myös eri värejä. Kysy lisää myyjiltämme.

 

Vuokrakäytöstä poistetut PVC-peitteet

Myymme myös vuokrakäytöstä poistetut suojapeitteet ja peitepalat. Peitteet on poistettu vuokrakäytöstä joko iän tai kuntonsa takia. Laatuluokkia löytyy useita, huolletuista peitteistä peitepaloihin. Poistopeitteet soveltuvat vielä moneen suojaamistarkoitukseen, vaikka eivät olekaan aina 100-prosenttisen vedenpitäviä. Sinulle sopivaa peitettä ja saatavuutta voit tiedustella myyjiltämme.

 

Kevytpeite kestää!

Valikoimastamme löydät vuokrapeitteiden ja perinteisten raskaiden suojapeitteiden lisäksi myös kevytpeitteet. Näiden kevyempien suojapeitteiden kestävyys on painoluokassaan aivan omalla tasolla. Kevytpeite kestää kovaa käsittelyä ja alhaisia lämpötiloja, ja sen kangas on 3–4 kertaa vahvempaa kuin useimmat tänä päivänä käytetyt kankaat. Kevytpeitettä ei myöskään tarvitse heittää pois ensimmäisen myrskyn jälkeen – se jaksaa suojata normaaleissa olosuhteissa vähintään kaksi vuotta. Valikoimassamme on kahdeksan erikokoista keskiraskasta suojapeitettä, jotka painavat 250 grammaa neliömetriä kohden. Nämä kevytpeitteet soveltuvat erinomaisesti ammattilaisten pieniin huoltotöihin, materiaalien tilapäisiksi suojapeitteiksi sekä esimerkiksi kulkuneuvojen, veneiden ja rakennusten suojaksi tee-se-itse-käyttöön. Kevytpeite kestää!

 

Parasta laatua vaativimpiin töihin

Kotimainen PVC-peite on paras valinta pitkäaikaiseen suojaukseen ja vaativiin kohteisiin. Normaalissa suojauskäytössä peite kestää jopa yli 10 vuotta. Saatavilla on kolme valmista kokovaihtoehtoa. Peite on UV- ja homesuojattu. Vahvat narut ja messinkiset purjerenkaat pitävät suojapeitteet paikoillaan säässä kuin säässä. Erikoismitat ja -värit ovat saatavilla tilauksesta asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

Poistopeitteet

Vuokrakäytöstä poistetut suojapeitteet eivät kuntonsa puolesta enää sovellu vuokrattaviksi. Niissä voi olla reikiä ja enintään 10 cm viiltoja. Poistopeitteitä voi kuitenkin käyttää sellaiseen suojaamiseen, missä täysi vedenpitävyys ei ole vaatimuksena.

Hinnat löytyvät verkkokaupastamme.

Tarkista poistopeitteiden saatavuus varastostamme numerosta 09 8491 5526.

 

Telinepeitteet ja -verkot

Telinepeite suojaa ympäristöä, työntekijöitä ja rakennusta. Leno-telinepeitteet soveltuvat muuraus-, rappaus- ja hiekkapuhallustöihin sekä maalaustelineiden suojaamiseen. Telinepeitteiden käyttö auttaa pysymään aikatauluissa sekä parantaa työolosuhteita ja turvallisuutta. Leno-telinepeite soveltuu kaikkiin yleisimpiin telinemalleihin. Telinepeitteet voi asentaa joko vaaka- tai pystyasentoon.

Telinepeitteet ovat saatavilla tilauksesta myös yrityksenne omalla logolla. Tiedustele saatavilla olevia kokoja!

Telineverkko on oiva valinta kesällä, koska se hengittää ja antaa ilman kiertää. Tämä lisää työskentely- ja asumismukavuutta, kun lämpötila ei nouse liian korkealle. Verkko toimii tästä huolimatta hyvin suojana pölyltä ja sateelta.

 

Nopeasti

Toisinaan voi tulla ylimääräisen työtilan, varastotilan tai suojapeitteen yllättävä tarve. Meiltä löytyy ratkaisut sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaisen suojaamiseen.

Joustavasti

Meillä on erikokoisia suojapeitteitä ja PVC-halleja, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Me suunnittelemme ja toimitamme ratkaisut toiveittesi mukaan.

Turvallisesti

Meillä asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla laatu, turvallisuus ja ympäristö huomioon ottaen.

Soita meille!