Kuinka valita oikea suojapeite?

Pressu, suojapeite, kevytpeite, myyntipeite?

Niinkuin meillä on tapana sanoa, lapsella on monta nimeä. Monelle suojausratkaisua etsivällä voi aluksi mennä sormi suuhun, sillä valikoimaa löytyy paljon. Tärkeintä on ensin miettiä, minkälaiseen käyttökohteeseen etsit suojausta? Etsiessänne teille sopivaa suojausta, me Lainapeitteellä autamme Teitä löytämään teille parhaimman ratkaisun.

Vuokrapeite on nopea ja helppo ratkaisu

Tarvitsetko peitteen heti? Meidän edustajaverkostomme peittää koko Suomen, löydät varmasti toimipisteen aivan läheltäsi.Voimme myös toimittaa peitteet työmaallesi jopa samana päivänä. Vuokraa, käytä, viikkaa ja tuo takaisin. Me huolehdimme peitteiden pesusta ja korjauksesta sekä varastoinnista. Näin sinä voit keskittyä tekemään sinun työsi.

Vuokravalikoimastamme löydät myös eristepeitteitä, roudansulatuspeitteitä sekä palosuojattuja peitteitä. Kysy lisää lähimmästä edustajapisteestämme.

Osta kestävä suojapeite

Kevyet suojapeitteemme ovat omaa painoluokkaansa markkinoilla. Peitteissä on hyvä vetolujuus ja lämmön kestävyys. Nämä peitteet ovat useita kertoja vahvempia kuin rautakaupassa myytävät kevytpeitteet.

Raskaat suojapeitteemme ovat taas paras valinta pitkäaikaiseen suojaukseen ja vaativiin kohteisiin. Peitteet sopivat erityisen hyvin suojaamaan veneitä tai suojauskohteisiin missä on haasteelliset sääolosuhteet. Peite on valmistettu kierrätys PVC:stä mikä tarkoittaa, että tuotannossa ylijäävä PVC-massa käytetään uudelleen. Normaalissa suojauskäytössä peite kestää jopa yli 10 vuotta.

Raskaita suojapeitteitä löytyy joka tilanteeseen. Mitta, väri, koko, mattapintainen, saat suojapeitteesi juuri sellaisena kuin haluat. Kysy lisää myynniltämme.

Poistopeitteet

Poistamme vuokrauskäytöstä vanhoja vuokrapeitteitä myyntiin. Pressut eivät sovellu enää vuokrauskäyttöön, eivätkä kohteisiin jotka vaativat täyttä vedenpitävyyttä. Pressuissa on eri asteisia vahinkoja. Tarkista saatavuus aina myynniltämme.

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Yritys

Nimi*

Sähköposti*

Tarvitsen

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

puhelimella*

Viesti

 

 

 

Copyright [2015] | Lainapeite

Soita meille!