Veneen pohjapeite - Lainapeite uutuus

Lainapeitteen uusin tuote, veneen pohjapeite, on valmistettu polypropeenista, joka on 100-prosenttisesti kierrätettävä tuote.
Pohjapeitteen prototyyppejä on testattu pienessä ryhmässä kesällä 2020 ja tulokset olivat lupaavia.

Veneen pohjapeite

Lainapeitteen uusin tuote, veneen pohjapeite, on valmistettu polypropeenista, joka on 100-prosenttisesti kierrätettävä tuote.

Pohjapeite kiinnitetään venepaikan sivuaisoihin ja vene ajatetaan suoraan peitteen päälle tai peite on kellukkeilla varustettu ja kiinnitetään laituriin veneilemään lähdettäessä.

Veneen pohjapeite suojaa veneen pohjaa koko kesän ja vähentää huomattavasti mm. näkkien tarttumista pohjaan. Murtovesissä viihtyvä merirokko, eli näkki, on äyriäislaji, jonka toukat kiinnittyvät veneen pohjaan heinä-elokuun vaihteessa. Merirokosta kannattaa yrittää hankkiutua eroon, sillä rokko ja myös muu veneeseen kiinnittyvä kasvusto, jolta Lainapeitteen uusi veneen pohjapeite suojaa veneen pohjaa, hidastavat veneen vauhtia ja kasvattavat polttoaineen kulutusta huomattavasti.

Pohjapeitteen prototyyppejä on testattu pienessä ryhmässä kesällä 2020 ja tulokset olivat lupaavia.

Etsimme nyt 20-30 koekäyttäjää kesäksi 2021. Koekäyttäjälle annamme pohjapeitteen ilmaiseksi vastineeksi veneen pohjan puhtauden, käyttömukavuuden ym. tarkkailusta ja raportoinnista.

Raportointi on nopeaa ja helppoa: tulemme lähettämään sähköpostitse n. 2-3 kertaa kesän aikana kysymyksiä veneen pohjan tilanteesta, joihin toivomme testaajien vastaavan ja lähettävän kuvia tuotteen käytöstä. Otamme myös mielellämme vastaan ideoita tuotteen ja sen käytön parantamiseksi.

Syksyllä lähetämme testaajille “rasti ruutuun” -palautelomakkeen, jonka perusteella pääsemme tekemään mahdollisia lisäparannuksia pohjapeitteeseen ja pääsemme eteenpäin pohjapeitteen kehittämiseksi kaikkien veneilijöiden käyttöön. Lainapeitteen pohjapeite tulee olemaan moninkertaisesti edullisempi ja helppokäyttöisempi kuin markkinoiden vastaavaan käyttöön soveltuvat tuotteet.

Testaajan veneen tulee olla 6-7m perämoottorivene. Veneen pääasiallinen säilytys tulisi tapahtua paikassa, johon pohjapeite on sijoitettu.

Voit ilmoittautua testaajaksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:

niklas.helminen@lainapeite.fi 8.6.2021 mennessä. Toimi heti, sillä testaajaksi pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä! Ilmoitamme 15.6.2021 mennessä kaikille vastanneille testiryhmään pääsystä. Valituille testaajille lähetämme veneen pohjapeitteen ohjeineen postitse.

Pohjapeite – uusi luontoystävällinen tapa pitää veneesi pohja puhtaana koko kesän!

    Ota yhteyttä

    Yhteystiedot tallennetaan Lainapeite Oy:n asiakasrekisteriin yhteydenottoa varten.

    Soita meille!