Sisäänkäynnit

Ovi on tärkeä lisätarvike. Hallin käyttötarkoituksesta riippuen muun muassa tilavaatimukset, koko, moottorikäyttöisyys tai kauko-ohjaus voivat olla käytön tehokkuuden kannalta ratkaisevia tekijöitä.

Tarjoamme kaikentyyppisiä sisäänkäyntiratkaisuja yksinkertaisimmista liukuovista täysin varusteltuihin lentokonehallioviin, upotetuilla käyntiovilla ja ikkunoilla tai ilman. Myös värivaihtoehtoja on runsaasti. Olemme olleet mukana toteuttamassa monenlaisia ratkaisuja, joten voit aina ottaa meihin yhteyttä kysyäksesi neuvoa.

 

Lamellinosto-ovet

Lamellinosto-ovet sopivat täydellisesti logistiikkakäytössä oleviin varastohalleihin, joissa on runsaasti esimerkiksi trukki- tai muuta kulkuneuvoliikennettä. Koska ovi voidaan moottoroida, se toimii nopeasti ja lisäksi sen voi avata erilaisilla kauko-ohjausratkaisuilla. Näin liikenne virtaa tehokkaasti. Ovi voidaan myös varustaa erilaisilla ikkunoilla.

 

Taitto-ovi

Jos hallin sisällön suojaaminen huolettaa, on taitto-ovi hyvä ratkaisu. Lukituksella varustettuna se suojaa erinomaisesti murtautumisilta, ja samalla se varjelee materiaaleja ulkona vallitsevilta sääolosuhteilta. Jos käytät hallissa kosteudenpoistajaa tai lämpötilan on oltava tietyllä tasolla, ovi on riittävän tiivis tarkoitukseen. Samoin kuin lamellinosto-ovi, myös tämä ovi voidaan varustaa ikkunaratkaisuilla. Oveen voidaan myös lisätä sähkömoottorikäyttöinen ratkaisu.

 

Liukuovi

Tämä on tavallisimmin käyttämämme oviratkaisu. Se on yksinkertainen ja toimiva ovi, joka on kuin parannettu versio oviverhosta. Liukuovi toimii erinomaisesti useimmissa halleissa, joihin halutaan päästä nopeasti sisään ja kuitenkin halutaan estää enimmän lian, kuten pölyn, soran tai lehtien, kulkeutuminen sisälle.

 

Avoin pääty

Joskus halliin ei yksinkertaisesti ehkä tarvitakaan ovea. Tarjoamme tietysti myös tämän vaihtoehdon. Avoin pääty voi olla hallin lyhyellä tai pitkällä sivulla. Valinnanvaraa on runsaasti, ja suunnittelemme hallin käyttötarpeidesi mukaisesti.

 

 

Henkilöovet

Tarjoamme yhteistyöverkostomme avulla henkilöovia useilta eri valmistajilta. Ovia on saatavilla erityyppisillä heloilla ja varusteluilla ja eri kokoisina.

Hätäuloskäynnit ovat vaatimuksena useimmissa rakennuksissa, ja kun sellaista tarvitaan, ovat erilliset käyntiovet hyvä ratkaisu.

kevytpeite ja pressukangas nopeasti

Nopeasti

Toisinaan voi tulla ylimääräisen työtilan, varastotilan tai suojapeitteen yllättävä tarve. Meiltä löytyy ratkaisut sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaisen suojaamiseen.

pressu ja pvc-halli joustavasti

Joustavasti

Meillä on erikokoisia suojapeitteitä ja PVC-halleja, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Me suunnittelemme ja toimitamme ratkaisut toiveittesi mukaan.

pressut ja kevytpeitteet turvallisesti

Turvallisesti

Meillä asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla- laatu, turvallisuus ja ympäristö huomioon ottaen.

Soita meille!