Päivänvalo ja valaistus

Hyvään työympäristöön kuuluu hyvä valo. Vakiokatteidemme katto-osa on valkoinen, joten se päästää hyvin läpi luonnollista päivänvaloa.

Päivänvalo

On selkeästi osoitettu, että meidän leveysasteillamme päivänvalo vaikuttaa hyvinvointiin. Valo pitää meidät terveempinä, ohjaa vuorokausirytmiä ja vaikuttaa mielialaan. Käytämme katteita, jotka päästävät läpi runsaasti päivänvaloa, ja tarvittaessa halliin voidaan myös lisätä valaistus.

 

Valaistus

Jos toimintaa harjoitetaan aikoina, jolloin luonnollista valoa ei ole, tai toiminnassa on erityistä valontarvetta, tarjoamme oikein mitoitetun valaistuksen korkealla IP-luokituksella. Vakioluokka on IP65. Toimittamamme LED-valaisimet sisältävät valmiiksi asennetut kaapelit, ja ne asennetaan teräsrungon alareunaan ripustettuihin pitkittäisiin teräsvaijereihin. Voimme myös mitoittaa valaistusvoimakkuuden tietyn tarpeen mukaiseksi.

kevytpeite ja pressukangas nopeasti

Nopeasti

Toisinaan voi tulla ylimääräisen työtilan, varastotilan tai suojapeitteen yllättävä tarve. Meiltä löytyy ratkaisut sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaisen suojaamiseen.

pressu ja pvc-halli joustavasti

Joustavasti

Meillä on erikokoisia suojapeitteitä ja PVC-halleja, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Me suunnittelemme ja toimitamme ratkaisut toiveittesi mukaan.

pressut ja kevytpeitteet turvallisesti

Turvallisesti

Meillä asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla- laatu, turvallisuus ja ympäristö huomioon ottaen.

Soita meille!