Lisävarusteet

Lisävarusteet ovat usein vähintään yhtä tärkeitä kuin itse halli. Lisätuotteillamme saavutat parhaan mahdollisen toimivuuden juuri omassa käyttötarkoituksessasi – ympäri vuoden kaikilla aloilla ja käyttöalueilla.

Varustamalla hallisi lisätuotteillamme saat enemmän hyötyä varastotilastasi. Olemme tehneet yli 50 vuoden ajan yhteistyötä useiden valmistajien kanssa monilla eri aloilla ja autamme mielellämme sinua ehdottamalla, kuinka voit tehostaa hallisi käyttöä. Tässä on esimerkkejä joistakin tavallisimmista lisätuotteistamme.

Kosteudenpoisto ja ilmanvaihto

Asentamalla kosteudenpoistajan saat ilmankosteuden hallintaasi ja teet hallista kuivan ympäristön.

Lue Lisää

Lämpö ja eristys

Lämmitetty halli voi olla tärkeä varsinkin talviaikaan. Kun tavallinen kate ei riitä ylläpitämään haluttua lämpötilaa, tarjoamme joustavia eristysratkaisuja.

Lue Lisää

Sisäänkäynnit

Tarjoamme kaikentyyppisiä sisäänkäyntiratkaisuja yksinkertaisimmista liukuovista täysin varusteltuihin lentokonehallioviin, upotetuilla käyntiovilla ja ikkunoilla tai ilman.

Lue Lisää

Hallin ulkoasu, värit ja logot

Monet eivät tule ajatelleeksi hallin ulkopuolta. Sitä voidaan kuitenkin hyvin käyttää viestinnän välineenä tai yrityksesi graafisen ilmeen näyttävään esiintuomiseen.

Lue Lisää

Maarajan vesieristys

Bitumieristyksessä asfaltin ja katteen väliin laitetaan vesieristeeksi bitumia eli pikeä.

Lue Lisää

Päivänvalo ja valaistus

On selkeästi osoitettu, että meidän leveysasteillamme päivänvalo vaikuttaa hyvinvointiin. Valo pitää meidät terveempinä, ohjaa vuorokausirytmiä ja vaikuttaa mielialaan.

Lue Lisää
kevytpeite ja pressukangas nopeasti

Nopeasti

Toisinaan voi tulla ylimääräisen työtilan, varastotilan tai suojapeitteen yllättävä tarve. Meiltä löytyy ratkaisut sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaisen suojaamiseen.

pressu ja pvc-halli joustavasti

Joustavasti

Meillä on erikokoisia suojapeitteitä ja PVC-halleja, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Me suunnittelemme ja toimitamme ratkaisut toiveittesi mukaan.

pressut ja kevytpeitteet turvallisesti

Turvallisesti

Meillä asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla- laatu, turvallisuus ja ympäristö huomioon ottaen.

Soita meille!