Konehallit hyvään hintaan

Jos haluat ostaa konehallin kohtuuhintaan, valitse kumppaniksi Lainapeite.

Joustavia konehalliratkaisuja kaikkiin käyttötarkoituksiin

Lainapeitteen konehallit sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin kilpailukykyisten hintojen, vertaansa vailla olevien lisätarvikkeiden sekä nopeiden toimitusaikojen ansiosta.

Konehallin vaatimuksiin vaikuttavat monet eri tekijät. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja pienemmistä ja nopeasti toteutettavista vakiohalleista täysin varusteltuihin ja täsmälleen asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityihin ratkaisuihin.

Teräsrungot mitoitetaan vastaamaan Eurokoodeissa määriteltyjä vaatimuksia pohjoisen ankarien ilmasto-olosuhteiden, sovellettavien lumi- ja tuulikuormien sekä maastotyyppien suhteen. Lainapeitteen hallien teräsrungoilla on CE-merkintä.

Vakiovalikoimamme sisältää tuotteita, joiden jänneväli on 10-15-20 metriä ja korkeus 3–6 metriä, sekä lukuisia lisävarusteita. Suuret portit helpottavat liikkumista konevarikon läpi, ja monipuolisten lisävarusteiden lisäksi saatavilla on ratkaisuja esimerkiksi kosteudenpoistoon ja valaistukseen.

Konehallit valmistetaan PVC-katteesta. Asiakas voi valita hallille haluamansa ulkomuodon ja värin.

Konehallit ovat erittäin joustavia ja niitä voidaan pidentää ja lyhentää. Halli voidaan siirtää tai purkaa helposti tarpeiden muuttuessa. Lainapeitteen konehalleilla on korkea jälleenmyyntiarvo, joka turvaa investoinnin pitkällä tähtäimellä.

Palvelemme teitä yli 60 vuoden kokemuksella.

Haluatko lisätietoja konehalleistamme? Täytä alla oleva lomake tai ota yhteyttä osaavaan myyntitiimiimme, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Referenssi: Halli maatiloille

Käytännöllinen halli maatalouskoneille

kevytpeite ja pressukangas nopeasti

Nopeasti

Toisinaan voi tulla ylimääräisen työtilan, varastotilan tai suojapeitteen yllättävä tarve. Meiltä löytyy ratkaisut sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaisen suojaamiseen.

pressu ja pvc-halli joustavasti

Joustavasti

Meillä on erikokoisia suojapeitteitä ja PVC-halleja, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Me suunnittelemme ja toimitamme ratkaisut toiveittesi mukaan.

pressut ja kevytpeitteet turvallisesti

Turvallisesti

Meillä asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla- laatu, turvallisuus ja ympäristö huomioon ottaen.

Soita meille!